Landsmøtet 2021

For delegater:

Årets landsmøte arrangeres digitalt torsdag 23.-25. april 2021, og vi i sekretariatet skal gjøre vårt ytterste for at alle delegatene skal få en så god opplevelse som mulig.

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte oss på lm@venstre.no

Kontakt din delegasjonsleder hvis du må melde forfall.

Observatører

Alle vil kunne følge årets landsmøte og valgsending fra stream via venstre.no/direkte .

Bare delegater og andre med tale og forslagsrett i henhold til vedtektene vil ha tilgang til å delta i møtet.

Sakspapirer

Sakspapirer for årets landsmøte er publisert på venstre.no/lm2021

Her kan du se program for landsmøtet. Landsmøtet starter 23. april kl. 12:00 og avsluttes 25. april kl. 14. Vær obs på at det vil forekomme endringer i programmet.

Obligatoriske formøter

Et digitalt landsmøte er et ganske annerledes landsmøte enn det vi er vant med, og det er derfor viktig at delegatene blir godt kjent med plattformene vi skal bruke. Det er derfor obligatorisk å delta på et digitalt formøte i perioden 19. - 22. april. Finn et tidspunkt som passer bra for deg, og meld deg på her.

Her kan du se en oversikt over delegasjonslederne for de ulike fylkene/delegasjonene. Hvis du skulle bli syk eller av andre grunner ikke kan møte på landsmøtet, ta snarest kontakt med din delegasjonsleder.

Digitale plattformer

I år vil vi bruke to plattformer for møtedeltakelse og votering: Zoom (for video og lyd) og DigDem (for å tegne seg til innlegg og replikk, samt votering).
Det er viktig at du
laster ned siste versjon av Zoom på den enheten du skal bruke for å følge møtet (video og lyd). Du kan også bruke nettversjonen. Gjør deg gjerne kjent med "gallery view" hvor du ser mange deltakere og "speaker view" hvor du ser den som snakker. Se gjerne hvordan du skrur av og på egen mikrofon og kamera.


Brukerveiledning

Vi har laget et eget dokument med informasjon om Zoom og DigDem.

Du vil få en egen e-post/sms med informasjon om registrering i DigDem.


Vi har laget et sett med bakgrunner med delegasjons-logo etter fylke- og organisasjonstilhørighet. Finn en som passer deg her.


Hva gjør jeg om jeg lurer på noe?

Har du generelle spørsmål om landsmøtet, sakene og forslagene kan du kontakte delegasjonslederen eller fylke-/regionsekretæren din.


Har du problemer med DigDem, Zoom, ikke får tegnet deg eller logget deg inn osv. så ta først kontakt med din delegasjonsleder.


Dersom problemet fremdeles ikke er løst, kan du kontakte teknisk team. Du blir da kontaktet så fort som mulig dersom du ikke får svar med en gang.


Teknisk team

Epost: lmsupport@venstre.no


Skulle du ha tekniske problemer under møtet, kan du finne kontaktinformasjon og telefon til teknisk team her.

Morten Hagen: 920 31 468

Tove Hofstad: 908 72 453

Audun Bonde: 472 70 905


Under møtet

Tenk gjennom hvor du skal sitte under møtet - sørg gjerne for at du kan veksle mellom forskjellige sittestillinger og stå litt innimellom. Sørg for å ha det du trenger av mat og drikke lett tilgjengelig underveis. Husk at møtet er offentlig og streames. Når du snakker vil mange se deg og det du har i rommet med deg innenfor bildet. Tenk gjennom om du vil bruke telefonen til å stemme og tegne deg til talerlisten, eller om du vil bruke datamaskinen. Uansett bør du ha sakspapirer og møtet på forskjellige enheter.


Kontakt oss her!

Gjelder det teknisk og praktisk gjennomføring? Kontakt teknisk team underveis eller send en mail til lm@venstre.no

Har du forslag til dagsorden, spørsmål om taleliste, forslag eller voteringsorden? Send mail til ordstyrerbordet@venstre.no

Presse? Kontakt kommunikasjonssjef Steinar Haugsvær steinar@venstre.no


Kontakt din delegasjonsleder hvis du har spørsmål eller må melde forfall.

Dersom delegater må melde forfall må delegasjonsleder gi beskjed til lm@venstre.no