Bli med på skolering

Politisk skolering


Venstreskolen trinn 1

I denne skoleringsvideoen vil du lære mer om Venstres hovedsaker, historie, ideologi, organisasjonsoppbygging og hvordan og hvorfor du bør bli aktiv i Venstre.


Start med å se filmen til venstre, og husk å ta quizen etterpå. Dersom du ønsker å bli aktiv kan du også fylle ut skjema for dette (helt øverst)


Venstreskolen trinn 2

I denne skoleringsvideoen vil du lære enda mer om ideologi, politikk, organisasjon, politisk påvirkning, stortinget og enda mer spennende.

Start med å se filmen til venstre. Quiz kommer senere.


Venstreskolen trinn 3: LPN

Foreløpig kun fysiske samlinger. Digitale innledninger vil komme etterhvert.

Venstreskolen trinn 4: RPN

Kun for toppkandidater og valgkampsjefer.

Trykk her for å komme til oppgavesiden til RPN.

Organisatorisk skolering


Venstre hjelper Venstre

"Venstre hjelper Venstre" er en skoleringsserie som består av 14 klipp hvor vi møter lokale nøkkelpersoner i organisasjonen som er skikkelig gode på det de driver med. De deler sine beste tips og triks til inspirasjon for alle lokallag i organisasjonen.

Serien gjennomgår temaer som SOME, pressearbeid, nyhetsbrev, nettsider, medlemspleie, skolering, politikkutvikling, dørbank, samarbeid, med mer.


Start med å se filmen, og husk å ta quizen!

I tillegg til de digitale ressursene som finnes her inne håper vi at dere vil arrangere digitale kurs og skoleringer også ute i medlemslagene. Venstres Studieforbund har derfor laget denne veilederen til digitale kurs og skoleringer som vi håper kan bli et viktig verktøy for alle våre medlemmer som nå er blitt utfordret til å tenke nytt.

Veileder til digitale kurs og skoleringer