Bli med på skolering

Politisk Workshop

Politisk workshop: Stortingsvalgprogram

I denne digitale skoleringen møter vi nestleder i Venstre og leder av programkomiteen, Sveinung Rotevatn. Sveinung deler høydepunktene fra førsteutkastet og forteller hvorfor og hvordan du kan bli med å påvirke politikken vår.

Organisatorisk skolering


Venstre hjelper Venstre

"Venstre hjelper Venstre" er en skoleringsserie som består av 14 klipp hvor vi møter lokale nøkkelpersoner i organisasjonen som er skikkelig gode på det de driver med. De deler sine beste tips og triks til inspirasjon for alle lokallag i organisasjonen.

Serien gjennomgår temaer som SOME, pressearbeid, nyhetsbrev, nettsider, medlemspleie, skolering, politikkutvikling, dørbank, samarbeid, med mer.


Start med å se filmen, og husk å ta quizen!

Politisk skolering


10 liberale prinsipper

I denne skoleringsvideoen vil du møte Sofie Høgestøl fra Venstres prinsipprogramkomité som vil lære deg mer om Venstres prinsipprogram og om våre 10 liberale prinsipper.

Start med å se filmen til venstre, og husk å ta quizen etterpå.Venstreskolen trinn 1

I denne skoleringsvideoen vil du lære mer om Venstres hovedsaker, historie, ideologi, organisasjonsoppbygging og hvordan og hvorfor du bør bli aktiv i Venstre.


Start med å se filmen til venstre, og husk å ta quizen etterpå. Dersom du ønsker å bli aktiv kan du også fylle ut skjema for dette (helt øverst)

I tillegg til de digitale ressursene som finnes her inne håper vi at dere vil arrangere digitale kurs og skoleringer også ute i medlemslagene. Venstres Studieforbund har derfor laget denne veilederen til digitale kurs og skoleringer som vi håper kan bli et viktig verktøy for alle våre medlemmer som nå er blitt utfordret til å tenke nytt.

Veileder til digitale kurs og skoleringer