Bli med på skolering

Venstres politiske hovedområder

Politisk skolering


Venstreskolen trinn 1

I denne skoleringsvideoen vil du lære mer om Venstres hovedsaker, historie, ideologi, organisasjonsoppbygging og hvordan og hvorfor du bør bli aktiv i Venstre.


Start med å se filmen til venstre, og husk å ta quizen etterpå. Dersom du ønsker å bli aktiv kan du også fylle ut skjema for dette (helt øverst)


Venstreskolen trinn 2

I denne skoleringsvideoen vil du lære enda mer om ideologi, politikk, organisasjon, politisk påvirkning, stortinget og enda mer spennende.

Start med å se filmen til venstre. Quiz kommer senere.


Organisatorisk skolering


Venstre hjelper Venstre

"Venstre hjelper Venstre" er en skoleringsserie som består av 14 klipp hvor vi møter lokale nøkkelpersoner i organisasjonen som er skikkelig gode på det de driver med. De deler sine beste tips og triks til inspirasjon for alle lokallag i organisasjonen.

Serien gjennomgår temaer som SOME, pressearbeid, nyhetsbrev, nettsider, medlemspleie, skolering, politikkutvikling, dørbank, samarbeid, med mer.

*For å navigere videre til neste klipp trykker du på symbolet øverst i høyre hjørne på videoen.


Sosiale medier


Sosiale medier

Denne serien viser deg hvordan du kan arbeide med sosiale medier.

Vi tar for oss tips og triks, hvordan spille inn en video, hvordan lage en infografikk i PowerPoint og i Photoshop, og hvordan redigere en video i Premiere Pro.

*For å navigere videre til neste klipp trykker du på symbolet øverst i høyre hjørne på videoen.


I tillegg til de digitale ressursene som finnes her inne håper vi at dere vil arrangere digitale kurs og skoleringer også ute i medlemslagene. Venstres Studieforbund har derfor laget denne veilederen til digitale kurs og skoleringer som vi håper kan bli et viktig verktøy for alle våre medlemmer som nå er blitt utfordret til å tenke nytt.