Bli med på Venstres EU-skole!

Hvordan påvirkes Norge av EU?

Er du klar for å utforske Europas spennende politiske landskap, forstå hvordan EU påvirker Norge, og få innsikt i hvordan norske myndigheter og norsk næringsliv jobber opp mot EU i dag? Da er Venstres EU-skole for deg!

Det har vært stor interesse for Venstres EU-skole denne våren – vi fikk inn mange flere søkere enn det var plass til. Derfor kjører vi på med en runde to! Alle er velkomne til å søke – både om du søkte forrige runde eller ikke.

Skoleringen består av tre digitale og to fysiske samlinger, der vi vil diskutere aktuelle temaer som har stor betydning for både Norge og Europa. Høydepunktet blir studieturen til Brussel i november, der deltakerne får muligheten til å utforske EU-institusjonene, møte politikere og observatører, og delta i debatter om framtidas Europa.

Hva vil du lære?

Hvem kan delta?

Alle som ønsker å lære mer om EU og hvordan Norge påvirkes av beslutninger fattet der.

Hvordan melde seg på?

Meld din interesse her. Det er begrenset antall plasser, og du vil få svar kort tid etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Kursavgiften på NOK 2 950 inkluderer:

Viktige datoer:

Bli med oss på en spennende reise gjennom Europas politiske landskap, og vær med på å forme framtida for Norge og resten av Europa!