#Venstre
vokser 


Venstres SPØRREKAMPANJE 202


Venstre vokser! Med 7.565 betalende medlemmer har vi flere enn på 7 år. Vi sikter mot 8.000 medlemmer innen året er omme. Nå går Venstre-folk ut av hulene og sitt gode skinn for gi folk det de trenger aller mest: Et medlemskap i Venstre! 

Årets spørrekampanje er herved lansert

Fjorårets lagleder av kampanjen var stortingsrepresentant, Alfred Bjørlo, som tok en for laget og farget håret rosa for medlemsvekst i Venstre. 🧡🧡💜 (Men var han ikke ganske fin med rosa hår?) 

Årets høye beskytter er nestleder, Sveinung Rotevatn. Han er klar for det meste. Hva kan Sveinung utfordres til å gjøre når vi har spurt 400 stykker? Send oss forslag!

Vi spør! Spørrekampanjen 2023

Fra 1. november 2023 starter Venstres spørrekampanje. De som melder seg inn fra og med denne datoen, får medlemskapet for 2024 på kjøpet. Et kupp, med andre ord!


Den viktigste årsaken til at folk ikke er medlem i et politisk parti er at de ikke har blitt spurt. Nå kryper vi Venstre-folk ut av hulene våre og spør venner, bekjente, kollegaer, trenere, familiemedlemmer, bussjåfører og butikkansatte om de vil bli med på laget!


Når du spør noen om de vil være med, viser du at du har tillit og tiltro til vedkommende. Du gir den du spør et stort kompliment. Om du få et nei, har du fortsatt gjort en solid innsats for partiet ditt: Du har sådd et frø - som på sikt kan vokse seg stort. De færreste sier ja på stående fot, men ved å spørre, har du løftet Venstre i vedkommendes bevissthet.


Derfor skal vi premiere de som spør. Vi kjører spørrekonkurranse! 👇


(Se tips til hvordan man kan verve nye medlemmer i lokallaget.) 

Spørrekonkurranse

Konkurranseperiode: 1. november og ut året

Regler

Kontingentsats 2023/2024

Ordinært medlemskap: kr. 395,-.
Redusert medlemskap: kr. 195,-
Unge Venstre-medlemmer: kr. 100,- 

Alle som melder seg inn fra og med 1. november 2023 betaler kontingent for 2024 og får med de to siste månedene av 2023

Infografikker til spredning i sosiale medier

Del ferdige infografikker på din side, eller legg inn et bilde av deg selv i en mal. Husk å dele at du spør i Venstremedlemmer! Dette inspirerer andre - og vi være med i vurderingen når vinnerne av spørrekonkurransen skal kåres. Se mappen med ferdige grafikker og Canva-maler til egne grafikker. 

Lag egne grafikker

Hvordan verve nye medlemmer?Gode grunner til å være medlem i Venstre: 


Har du gode tips til vervearenaer? Send dem til eidiann@venstre.no

Kontingent fra eksisterende medlemmer

Vekst i antall betalende medlemmer: Det enkleste er å starte med medlemmer i eget lokallag som enda ikke har betalt kontingenten. Vil du hjelpe til med dette? Ta kontakt med din lokallagsleder. Se tips om hvordan dere kan jobbe for å få inn kontingenten👇🏻. Og hiv deg på spørrekonkurransen i 2023!

Guide for ringerunde, ubetalte medlemskap


Det er litt for mange som velger å ikke fornye medlemskapet sitt i Venstre. Kontingenten er viktig fordi den gir lokallag og fylkeslag inntekter, men viktigst: Medlemmene er våre fremste frivillige og supportere i valgkamp. 


Denne guiden er ment til deg som skal ta telefonkontakt med et medlem som ikke har betalt kontingenten, som oftest et styremedlem i lokallaget. 


Purring av kontingent foregår best pr telefon. Venstres hovedorganisasjon har allerede sendt betalingsinfo og purringer på Vipps, e-faktura, og på epost, avhengig av medlemmets preferanse. Forslag til ringemanus
Ubetalt kontingent

Etter samtalen:

Oppdater medlemsregisteret med ny informasjon eller send dette til de som skal ta seg av dette. 

Ta kontakt med oss om du lurer på noe, har innspill til denne veiledningen eller har andre tilbakemeldinger på tlf 22 40 43 50 eller e-post: venstre@venstre.no.


Tusen takk for innsatsen du gjør for Venstre!